Contact

Healingpraktijk

Indien de werkzaamheden het toelaten is het mogelijk om tijdens het verblijf  (of daar buitenom) een afspraak te maken voor een consult met Chantal. Zij doet al jaren aan energetische behandelingen zoals Healingen, Radionica, Bio resonantie en Coaching. 

Langdurige behandelingen

Veel van de behandelingen kunnen op afstand voortgezet worden, maar een eerste keer hier ter plaatse is wel een voordeel.

Detox 
Een kadootje voor jezelf :
een weldaad voor lichaam en geest

Ben je al vaker van plan even een weekje te reinigen, maar is het lastig om dat alleen te doen? Doe mee met onze detox, want samen gaat het gemakkelijker!

Je krijgt tips hoe je je enkele dagen voor aankomst voorbereid. Op woensdagmiddag kom je hier aan en tot zondagmiddag eten we heel matig, voornamelijk groenten, drinken we veel water en kruidentheeën. Tussendoor groenten en fruitsap. 

Iedere dag energetische oefeningen en yoga, om de energie te laten doorstromen en om te zuiveren.
Leverpakking, gembercompress, tai chi en  wandelingen. Plus twee avonden in de sauna. 

Reinigen, zuiveren en ontspannen, een kadootje voor jezelf!

6 - 10 maart  en 20 - 24 maart 2024
Voor een gedeelde tweepersoonskamer 375,- / eenpersoonskamer 400,- Gedeelde studio 425,- / studio alleen 475,-. Inclusief overnachtingen, maaltijden en activiteiten.
Excl. verblijfsbelasting.

Mogelijkheid tot het bijboeken van een massage of healingsessie.

YOGA ZOMERWEEK
BUIREFONTAINE

Yoga Zomerweek : 
Inspanning en ontspanning in een perfecte balans

Lekker een weekje ertussen uit, met tijd voor lichaam en geest, voor inspanning en ontspanning, in een heerlijke omgeving.
We beginnen de dag met Hatha yoga, daarna vrije tijd om lekker te wandelen, te lezen, te luieren, doen waar je zin in hebt.
Aan het einde van de middag een Ashtanga yoga sessie en ´s avonds een workshop Falun Gong of Tai Chi om heerlijk zen de dag af te kunnen sluiten.

Bovendien gaan we nog een avond genieten van totale ontspanning in onze sauna.

Chantal is voor haar opleiding in India geweest en we trainen bijna dagelijks thuis. Op woensdagmorgen en woensdagavond geven we hier de wekelijkse yogales voor mensen uit de omgeving. We genieten er ontzettend van. We gaan er weer twee fantastische zomerweken van maken!

                  7 - 12 juli 2024 en 
              28 juli - 2 augustus 2024

Prijs voor een gedeelde tweepersoonskamer incl. alle maaltijden en activiteiten € 425. 
Eenpersoonskamer € 455,- 
Een gedeelde studio € 475,- en een studio alleen € 525,-

Neem voor meer informatie contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stilte dagen

Na jaren mee gedaan te hebben aan de stilte retraites van Rini van Vught, heeft hij nu het stokje aan ons doorgegeven en gaan wij ermee verder.

Van woensdag 8 tot zondag  12 mei 2024

Tijdens de stiltedagen wordt helder hoe het ego er altijd op gericht is elke minuut van de dag vol te willen stoppen met dingen doen. De stilte biedt ruimte aan dat wat je werkelijk bent. Daarin kan het denkbeeld van een ik, een ego, een zelf, geheel oplossen. Dan blijft slechts pure leegte over. 

Samen stil

Behalve de gezamelijke meditaties, yoga en een ronde waarin we uitwisselen over onze ervaringen, wat we tegen komen, zijn we stil, zakken we helemaal in de ontspanning en in ZIJN.